Basis cursussen

De basiscursus (drie tot vier dagdelen) van Cheese of Course is bestemd voor personen die zich een algemene basiskennis eigen willen maken van kaas, kaasbereiding, kaassoorten, snijden, kaaspresentatie en diverse andere aspecten.

 

Onderwerpen

  • Melksoorten en korte behandeling van het kaasproces
  • Soorten kaas
  • Vetgehalte
  • Gezondheidsaspecten zoals lactose intolerantie, gluten e.d.
  • Kwaliteitsaspecten
  • HACCP en werkwijze
  • Snijden van de diverse kaassoorten
  • Presentatie wijzen
  • Nieuwe wettelijke bepalingen, voorschriften en benamingen

Altijd maatwerk
Uw omstandigheden zijn anders dan die van uw concurrent. De opleidingen en trainingen die Cheese of Course verzorgt zijn dan ook 100% maatwerk, afgestemd op uw eigen manier van werken. Oefensituaties houden verband met de dagelijkse praktijk. Het cursusmateriaal wordt desgewenst in uw eigen huisstijl opgemaakt.

 

Meer informatie…