Verdiepingscursus

De verdiepingscursus (een of twee dagdelen)van Cheese of Course is geschikt voor ervaren kaasspecialisten die zich specifieke kennis eigen willen maken van de in Nederland verkrijgbare kaassoorten: harde- en halfharde kaas, verse kaas, witte korstkaas, rode korstkaas, blauwaderkaas, geitenkaas en schapenkaas.

Deelnemers van de verdiepingscursus leren de ‘families’ onderscheiden waaruit een bepaalde kaassoort bestaat. Verder komen eigenschappen, toepassing en presentatie van de kaassoort uitgebreid aan de orde.

 
Altijd maatwerk
Uw omstandigheden zijn anders dan die van uw concurrent. De opleidingen en trainingen die Cheese of Course verzorgt zijn dan ook 100% maatwerk, afgestemd op uw eigen manier van werken. Oefensituaties houden verband met de dagelijkse praktijk. Het cursusmateriaal wordt desgewenst in uw eigen huisstijl opgemaakt.

 
Cursusmateriaal
Cheese of Course verstrekt elke cursist per soort kaas een hand – out van 36 – 56 pagina’s. Hierin zijn alle onderverdelingen / families opgenomen met tevens een productblad van de belangrijkste soorten en / of merken. Het boekwerkje is een mix van pagina’s in zwart wit en kleur.

 

Meer informatie…